Legends Racing

Tahko ApS (tidligere Montahko) i Legends Racing

Tahko ApS sponsorerer Team Vejen Racing. Henrik Vejen har kørt Superkart 250 på de store motorsportsbaner i Europa. Nu satser Henrik på de Danske baner og har valgt at kaste sig over Legends Racing.
Han deltager i Legends Cup (OK Mobile 1 Legends Cup, der køres på racerbaner her i Danmark (og et enkelt løb i Sverige. Legends Cup er en løbsserie for Legends Cars, der mest ligner amerikanerbiler fra 1930’erne i halv størrelse.

Henrik Vejens Legends Car: 1937 Ford Sedan

Legends Cars – fuldblods racere

Man skal ikke lade sig snyde af Legends Cars charmerende og lidt sjove udseende. Legends Cars er specialbyggede racere der er bygget til fart, drama, spænding og underholdning. De små racere er baghjulstrukne og med mønstret dæk, så racerne skøjter rundt i svingene, til stor underholdning for tilskuerne.

Legends Cup – drama og underholdning fra start til slut

Legends Cup serien er skabt til drama og underholdning. Legends Cars racerne er alle produceret på samme fabrik i USA og efter stramme specifikationer – dette for at sikre kørerne lige vilkår og derved fremme kørerens egenskaber som en mere væsentlig faktor, frem for teknik og økonomi som i de fleste øvrige motorsportsklasser.

Omvendt start rækkefølge

I Legends Cup bytter man om på start rækkefølgen for de 20 hurtigste kørere. Den kører med hurtigste tid under tidtagningen, starter som nr. 20. den næsthurtigste som nr. 19 osv. Den kører der havde 20. hurtigste tid, starter således i forreste position.
Når de hurtigste kørere starter længere nede i feltet, sikrer det masser af overhalinger, dramatik og underholdning for såvel kørere som tilskuere.

Mediernes bevågenhed

Medierne har også fået øje på Legends Cup klassens underholdningsvis. Der sendes sammendrag fra Legends Cup løbene i ugerne efter løbene på bl.a. TV3 Sport, TV2 Nord og TV2 Syd.

Eksempel på TV sammendrag ses her:

Se mere

Montahko Rideudstyr har skiftet ejer

Montahko Rideudstyr har skiftet ejer – og navn!

Efter mange år med Rideudstyr har Yvonne trukket sig tilbage. Rideudstyrs butikken på Karlslundegaarden fortsætter med Peter Jensen ved roret. Peter har lovet at videreføre Montahko Rideudstyrs gode service overfor kunder og leverandører.

Peter ønsker at sætte sit eget præg på virksomheden og derfor skifter Montahko Rideudstyr navn. Fremover hedder butikken HorseRider. Butikken ligger stadig på:

KarlslundegaardenPeters webshop: www.RytterRiget.dk
Karlslunde Landevej 34
2690 Karlslunde

Telefon: 4342 1569

Butikken er åben:
Hverdage: fra 12 – 18
Lørdage: fra 10 – 14

Yvonne & Preben ønsker Peter held og lykke med butikken!

Peters Webshop hedder RytterRiget.dk

Se mere